Reguli Forum

Aici sunt postate regurile interne pentru acest site, ele sunt valabile pentru toate categoriile de utilizatori sau chiar si vizitatori.

 1. Câteva reguli pentru a ne asigura că păstrați minimul de decență pe acest forum. Regulile sunt valabile pe întreg forumul și nimeni nu face excepție de la acestea (chat și pe chatul forumului și mesaje private).
  1. Spamuleste interzis pe acest forum. Nu postați mesaje fără nici un scop. Aveți voie să postați mesaje consecutive doar dacă între acestea există un interval de minim 12 ore.
  2.Reclamaeste strict interzisă și se pedepsește cu avertisment la început, iar la a doua oară cu ban permanent pe numele de utilizator. Dacă vă faceți alt cont tot pentru scopul de a face reclamă se va acorda ban permanent pe adresa de ip. Reclama pe chat se pedepește cu interdicție chat timp de o lună. Reclama în mesaje private se pedepsește cu interdicție de la a trimite mesaje private pe o perioadă finită sau infinită.
  3. Injuriile/jignirile/atac la persoană/rasism/sexism și orice fel de discriminarese pedepsesc cu ban fără nici o discuție pe o perioadă finită sau infinită, în funcție de gravitatea cuvintelor adresate. Vă rugăm fiți civilizați, nu înjurați și jigniți pe forum ! Aici nu sunteți pe metin, iar activitatea voastră poate fi monitorizată și sancționată. Așadar, comportați-vă frumos !
  4.Textulnu trebuie să fie setat pe mare, colorat sau îngroșat ! (size/color/bold)
  5.Avatarele și semnăturile obscene sau care încalcă regula 3sunt interzise. În caz contrar utilizatorul va primi interdicție semnătură/avatar și avertisment !
  6. Conturile multiplesunt interzise. Nu aveți voie să creați un alt cont pentru a vă da singuri pro sau pentru a sabota un utilizator. De asemenea, conturile care în calcă regula 3 și al căror nume este obscen sau nepotrivit sunt interzise. Aceste conturi vor fi banate permanent sau chiar șterse, fără nici o discuție !
  NOTĂ: Dacă ești convins că ai fost neîndreptățit pe acest forum, contactează unul dintre administratori și explică-le situația prin care treci !
  Echipa își rezervă dreptul de a adăuga, înlocui sau elimina orice reguli iar obligația voastră este să verificați periodic subiectul acesta #